Welkom bij Administratiekantoor Van Kessel

Administratiekantoor Van Kessel, gevestigd in De Kwakel, is een dynamisch bedrijf met persoonlijke aandacht voor uw administratie. Wij zijn deskundig op financieel gebied en richten ons op cliënten in alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Het verschaffen van een duidelijk beeld van uw administratie staat daarbij centraal.

Ons vakbekwame team staat u op verschillende gebieden met raad en daad ter zijde en neemt u graag het werk uit handen. Van het verwerken van uw privé administratie tot de fiscale aangiften en het begeleiden van starters. Van het opstellen van jaarrekeningen tot het verzorgen van alle fiscale aangiften. Administratiekantoor Van Kessel voert het deskundig en accuraat voor u uit.

Een goede boekhouding en administratie vragen om (vak)kennis en tijd. Op financieel en fiscaal gebied verandert er veel waardoor wij voortdurend alert zijn. Doordat onze kennis up to date is kunnen wij uit elke situatie het meeste voordeel voor u halen. Administratiekantoor Van Kessel biedt heldere en professionele oplossingen voor iedere financiële administratie. Wij zijn snel, accuraat en betrouwbaar en willen nét dat beetje meer bieden in onze dienstverlening.

Wij zijn aangesloten bij de NOAB “Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen” en bij het RB “Register Belastingadviseurs”.

Heeft u zelf geen tijd of kennis om uw boekhouding bij te houden? Wij maken voor u zeer overzichtelijke en leesbare jaarrekeningen en rapportages. Ontwikkelingen in resultaat, kosten en omzet maken wij inzichtelijk. Dit bespaart u veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op waar het bij u om gaat: ondernemen.